Keraminis peilis (15 cm)

Likutis: Liko 1
SKU: 94

Gamink su malonumu!

14.19

Liko 1

Produkto kodas: 94 Kategorijos: ,

Aprašymas

Girdėjote posakį: „Eina kaip per sviestą“? O virtuvėje peilio aštrumas itin svarbus. Nuo šiol maisto gaminimas gali būti lengvas ir malonus, jei naudosite keraminius peilius. Ypač, kai jų nereikia galąsti mėnesius ar net metus.

Glotnūs ašmenys be pastangų pjauna bet kokį maistą ir yra labai higieniški. Keraminiai virtuvės peiliai nerūdija, nesuteikia nemalonaus skonio produktams, o tai labai svarbu, ruošiant sveiką bei naudingą maistą, taip pat pjaustant daug rūgščių, sulčių, druskų ar aromatinių medžiagų turinčius gaminius (pvz., citriną, imbierą ir pan.). Dėl šių sąvybių keraminius peilius  ypač vertina  termiškai neapdoroto “gyvo maisto” ( raw food ) šalininkai.

Kuo jie ypatingi?

  • Nesukelia alerginių reakcijų, nes pagaminti be nikelio, švino ir kitų sunkiųjų metalų.
  • Keramikai liečiantis su maisto produktais nevyksta oksidacijos procesai, todėl nekinta pjaustomų produktų maistinės savybės ir skonis
  • Nerūdija
  • Labai lengvai valomi

 

Kaip naudoti?

  • Pjaustykite tik bekaulę mėsą, žuvį, vaisius, daržoves, kepinius be plutos
  • Nepjaustykite sušalusių maisto produktų, kaulų ir pan.
  • Produktus pjaustykite tik ant medinės ar plastikinės lentelės, jokiu būdu ne ant marmurinio, stiklinio ar kitokio kieto paviršiaus
  • Neatidarykite jais pakuočių, konservų dėžučių ir pan.
  • Nenaudokite kaip grandiklio ar maišymo mentelės
  • Laikykite specialioje įmautėje arba peilių dėkle, nes peiliai jautrūs smūgiams
  • Plaukite rankomis, ne indaplovėje, naudokite tik skystą indų ploviklį
  • Negaląskite įprastais galąstuvais, patariame atiduoti specialistui, kuris profesionaliai paaštrins peilį
  • Saugokite nuo vaikų, nes peiliai ypatingai aštrūs!
 
Ašmenys: keramika, ilgis: 15 cm
Rankena: plastikas
 
Parduodamas dėžutėje